storitve

Dvignite svojo strategijo družbenih medijev na višjo raven

Družbeni mediji zagotavljajo močen kanal za doseganje in sodelovanje z velikim občinstvom, kar lahko pomaga povečati prepoznavnost in prepoznavnost blagovne znamke.

Uporaba družbenih medijev v trženju naredi več kot samo izboljša promet na spletnem mestu in poveča vaš doseg. Vaše podjetje spremeni v osebnost, s katero lahko vaše občinstvo komunicira in se povezuje na globlji ravni.

 

Zakaj je trženje na socialnih medijih tako močno?

Trženje družbenih medijev uporablja družbene medije in družbena omrežja – kot so Facebook, platforma X (prej Twitter) in Instagram – za trženje izdelkov in storitev, sodelovanje z obstoječimi strankami in doseganje novih.

Moč trženja v družbenih omrežjih izhaja iz neprimerljive zmogljivosti družbenih medijev na treh ključnih področjih trženja: povezava, interakcija in podatki o strankah.

Socialni mediji so spremenili način, kako lahko podjetja vplivajo na vedenje potrošnikov – od promoviranja vsebine, ki spodbuja angažiranost, do pridobivanja osebnih podatkov, zaradi katerih se sporočila odzivajo na uporabnike.

Ker so družbeni mediji danes tako vseprisotni, so marketinške tehnike, ki uporabljajo te platforme, izjemno pomembne za podjetja.

Trženje preko socialnih omrežij je pogosto stroškovno učinkovitejše z veliko izpostavljenostjo in zahteva stalno vzdrževanje.

 

Socialni mediji

Naše storitve

Pridobivanje novih strank

Družbena omrežja omogočajo zgraditi občinstvo  s tem močnejše odnose in spodbujajo zvestobo strank.

Prepoznavnost in ugled

Močen kanal za doseganje v sodelovanju z velikim občinstvom, ki lahko pomaga povečati prepoznavnost in ugled blagovnih znamk.

Menagement socialnih omrežij

Deljenje povezav do vašega spletnega mesta v družbenih omrežjih lahko pomaga povečati promet na vašem spletnem mestu.

Optimizacija konverzij

Družbena omrežja lahko pomagajo podjetjem doseči širšo publiko in povečati sodelovanje z delitvami, všečki, komentarji in drugimi oblikami interakcije.

Osnove uspešne marketinške strategije družbenih medijev

Ne samo, da socialni mediji potrebujejo podjetje, da se povežejo s strankami na načine, ki so bili prej nemogoči, ampak obstaja tudi izjemen nabor poti za povezovanje s ciljnimi skupinami – od vsebinskih platform (kot je YouTube) in družabnih spletnih mest (kot je Facebook).

Socialni mediji

Zakaj izbrati nas?

10X povečajte svoj kapital z našim prilagojenim modelom

Moč socialnih omrežij poganja neprimerljiva zmogljivost družbenih medijev na treh ključnih tržnih področjih: povezava, interakcija in podatki o strankah.

Pritegnite svoje občinstvo na edinstven način

Izgradnja močne prisotnosti v družabnih medijih zahteva čas in trud. Naredimo privlačno vsebino, ki kupce pritegne na prvi pogled in jih nato spodbudi ne samo k nakupu izdelkov, temveč tudi k delitvi vsebine.

Vaši uporabniki niso le številke, so resnični ljudje

10K

Sledilci na vseh socialnih omrežjih naših strank

€1,5M

Ustvarjeno s konverzijami e-trgovin družbenih omrežij

118%

Povprečna vključenost sledilcev po prvem mesecu

Začnimo

Ste pripravljeni na uspeh? Ustvarimo to skupaj!