storitve

SEO in SEM optimizacija

Predstavite svojo vsebino pravemu občinstvu. 

Dosežite svoj uspeh z optimizacijo!

Tehnike optimizacije iskalnikov (SEO) in trženja prek iskalnikov (SEM) ponujajo podjetjem način za povečanje prodaje, uporabljajo se različni pristopi. Sčasoma lahko strategije SEO pomagajo izboljšati vašo uvrstitev v organskem iskanju, medtem ko strategije SEM izkoriščajo plačane oglase za hitro povečanje prometa na spletnem mestu.

Da bi zagotovili pravo strategijo, za poslovno uporabo, moramo razumeti ključne razlike med SEO in SEM, kot so rezultati iskanja, kjer se opredeli čas, ki je potreben za doseganje rezultatov, ter njihovi kratkoročni in dolgoročni stroški.

SEO optimizacija

Kaj je SEO?

SEO je postopek izboljšanja spletnega mesta za povečanje njegove organske – ali neplačane – vidnosti v večjih iskalnikih. Podjetja, kot sta Google in Bing, uporabljajo algoritme, da zagotovijo, da njihovi iskalniki prikazujejo ustrezne, visokokakovostne rezultate iskanja za poizvedbe. S tem zagotovimo, da ti algoritmi ugodno razvrstijo vsebino.

Cilj SEO je organsko uvrstiti vašo spletno stran na prvo stran z rezultati iskalnika (SERP) za določeno ključno besedo ali frazo.

 

Kaj je SEM?

SEM je uporaba plačanih oglasov za povečanje vidnosti v iskalnikih. Rezultati v iskalniku na primer v Googlu in drugih iskalnikih vsebujejo dve vrsti vsebine: organske rezultate in plačane oglase. V Googlu se plačani oglasi pogosto pojavljajo na vrhu, ob strani ali na dnu rezultatov v iskalniku. 

SEO optimizacija
SEO optimizacija

Izdelava strategije

Izdelamo strategijo in določimo cilje za uspešnost prikazovanja oglasov

Analitika občinstva

Naredimo analitiko občinstva, ki bo primerna za vašo ciljno publiko in za spremljanje rasti ogledov

Besedilo

Izberemo ustrezne ključne besede, ki vas bodo popeljale na sam vrh

Optimizacija

Optimiziramo stran, da povečamo vidnost na spletu

zAČNIMO

Ste pripravljeni za spremembo? Naredimo to skupaj!