STORITVE

Izdelava spletne strani

Oblikovanje in razvoj po meri

Oblikovanje spletne strani, ki presega standarde. Ustvarite spletna mesta, ki spodbujajo promet, potencialne stranke in konverzije v sistemih CMS, kot WordPress, in ostalih ter platformah za e-trgovino, kot WooCommerce in Shopify.

Vrhunsko spletno oblikovanje je več kot stran »O nas« in »Stik«. Tako komunicirate. Pokažite svoje izdelke in zmožnosti in kar je najpomembnejše, pridobite potencialne stranke.

Strategija poziva k dejanju ( CTA ) mora vaše obiskovalce intuitivno voditi skozi zgodbo vaše blagovne znamke ter izdelke ali storitve. Uporabniška izkušnja in uporabniški vmesnik jih mora spodbuditi k sodelovanju, ukrepanju in konverziji. Integriran in učinkovit blog za uporabo CMS jim mora zagotoviti vsebino in dinamično posodabljati te statične spletne strani.

Če nameravate narediti spletno stran, naj vam pomagamo narediti to pravilno. Morate analizirati konkurenco, ustvariti vsebino, ki je pomembna, učinkovito komunicirati in spremeniti svoje obiskovalce. Naj vas izkušena ekipa strokovnjakov za spletno oblikovanje popelje na pravo pot. 

izdelava spletne strani

Oblikovanje spletne strani, ki presega standarde

Gradimo najboljša spletna mesta na spletu. Naše izkušnje s spletnim oblikovanjem so pripeljale do procesa, ki temelji na rezultatih in zagotavlja uspeh.

Začnemo z analizo, raziskavo in načrtovanjem, ki mu sledi oblikovanje in ustvarjanje vsebine.

Ko zaključimo, nadaljujemo z nagrajenim spletnim oblikovanjem in vsebino, ki temelji na SEO , vključno s pisanjem besedila, fotografij in videa.

Ko je načrtovanje za nas, se začne faza razvoja spletne strani z oblikovanjem in vsebino. 

izdelava spletne strani

 

 

Naš razvojni proces poteka na najboljših spletnih platformah in najboljše uporabe za spletni razvoj. Dodamo orodja v aplikacijah, ki dajejo rezultate.

Končni rezultat, zgrajen zasnova spletnega mesta, močan SEO na spletnem mestu, pripravljen na katero koli strategijo vhodnega ali digitalnega trženja, ki jo lahko uporabite. 

Poskrbimo, da bo vaša spletna stran delovala povsod.

izdelava spletne strani

ZAČNIMO

Ste pripravljeni na spremembe? Naredimo to skupaj!